La Carta

ENTRANTS

 

Amanida Mas Pastor

Amanida de formatge de cabra

Amanida Verda

Torrades amb escalivada i anxoves

Escalivada a la brasa amb anxova

Salmó marinat

Foie d’ànec casolà (mi-cuit)

Pernil ibèric de glà

Croquetes de carn casolanes

Canelons de la casa

Cargols a la cassola amb all-i-oli

Sopa de ceba

Calamars a la romana casolans


PAELLA I FIDEUÀ

Paella mixta

Fideuà amb all-i-oli

PEIX

Orada a la planxa, a la sal o al forn

Salmó a la planxa o al forn

Calamars a la planxa

Turbot a la planxa

Bacallà amb samfaina

Bacallà fregit amb mongetes seques

CARN

Espatlla de xai a la brasa

Espatlla de xai al forn

Pit de pollastre arrebossat

Conill a la brasa (llodrigó)

Pollastre de pagès a la brasa

Botifarra amb mongetes seques

Costelles de xai a la brasa

Graellada de carn a la brasa

Entrecot de vedella a la brasa

Filet de vedella a la brasa

Magret d’ànec a la brasa

Peus de porc guisats amb cargols i gambeta

Galta de vedella amb bolets


Avís per a les persones amb al·lèrgies o intoleràncies. Consulteu al nostre personal.